+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Нашата компанија со гордост соопштува дека по две години вршење геолошки истражни работи започнуваме со изградбата на Рударскиот комплекс во Казандол, Валандово. По тој повод беше организирана свечена церемонија на поставување камен-темелник во темелите на фабриката.