+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Bright Oceans Corporation (BOCO)
Голема кинеска корпорација со следниве основни сфери на дејност: IT индустрија, енергија, ресурси, нови видови на материјали, медицина, трговија и инвестиции

 

На средбата се разгледуваа можностите на перспективната соработка за развој на компанијата