+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Заменик Претседател на Советот на Директори, Финансискиот директор на Copper Investments JSC, Артем Скубенко, ја претставуваше Групацијата Copin на годинешнава конференција Mines and Money London одржана на 1-2 декември 2016 година.