+389(2)3066002 info@copin.mk

Драги колеги, партнери, пријатели,
Драги вработени во Sardich MC и Copper Investments JSC,

Помина уште една година во која направивме уште еден огромен чекор кон реализација на сите наши планови и тоа по заслуга на секој од нас!

Голема благодарност до сите наши вработени и партнери за поддршката и учеството во нашите проекти!

Раководството на компанијата од сè срце Ви посакува Вам и на Вашето семејство благосостојба, меѓусебно разбирање со саканите, добро здравје, среќа и успех во Новата година!

ЧЕСТИТ БОЖИЌ И СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!