+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Со цел за подобрување на информираноста на населението, ние воведуваме уште еден ден за посети. Започнувајќи од 2 мај, ги очекуваме жителите на Валандово не само во среда, туку и во вторник, од 10,00 до 12,00 часот. Мило ни е што ќе ги одговориме сите ваши прашања!