+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Како дел од активностите за поддршка на најмладите жители од населените места во регионот, Сардич МЦ донираше две печки на дрва во ОУ „Христијан Тодоровски-Карпош“ во селото Младо Нагоричане и една печка на дрва во основното училиште во село Бајловце.

Се надеваме дека донираните печки ќе им послужат на учениците и персоналот од училиштата во претстојните зимски денови.