+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Децата се нашата иднина, а нивните насмевки за нас се бесценети.

Токму затоа, по повод новогодишните празници, претставници од Сардич МЦ, денеска го посетија основното училиште Цветан Димов во село Казандол и основното училиште во село Бајловце и на учениците им подарија новогодишни пакетчиња.

Грижата за најмладите е една од нашите основни цели.