+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Децата од социјално загрозените семејства од Валандово добија новогодишни пакетчиња, од компанијата Сардич МЦ.

Претставниците на Црвениот Крст од Валандово се заблагодарија на ваквата поддршка и истакнаа дека Сардич МЦ е прва компанија, која за Нова Година се сети на децата од социјално загрозените семејства.

Вработување на луѓе од социјално загрозени семејства, обезбедување на нивна доквалификација што подразбира курсеви, обуки и пракси кои ќе ги обезбеди Сардич МЦ - ова е нашиот следен чекор, се со цел создавање подобро општество за сите.