+389(2)3066002 info@copin.mk

Преземете ја целосната верзија на соопштение:

EN (PDF) EN (PDF) MK (PDF) MK (PDF) RU (PDF) RU (PDF)

Донираната парична помош од страна на Сардич МЦ се однесува за набавка на неопходни ствари кои се потребни за опремување на новата зграда и просториите на Домот за грижа на децата со посебни потреби Бели Гулаби од Македонска Каменица за кои беше организирана хуманитарната акција во организација на Лајонс Клуб Центар Скопје